Restaurant Duinlust in Domburg

Laat u verrassen door onze heerlijke gerechten

Wie in Zeeland is, eet vis. Maar ook voor vlees of vegetarische gerechten deinzen wij niet terug. Kortom: In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een prettige ambiance. Laat u eens verrassen door onze met zorg bereide gerechten en aantrekkelijke prijsstelling. Wij serveren een kaart waarbij u uw eigen 3-gangen menu kunt samenstellen voor maar  €24,50!

Uit eten in Domburg? Bekijk onze openingstijden

Ons restaurant is van eind oktober 2019 tot eind mei 2020 op dinsdag en woensdag gesloten.

Helaas kunnen wij u op de avonden dat we gesloten zijn geen Half Pension of Arrangement aanbieden. Mocht u dit reeds geboekt hebben zal dit uiteraard verrekend worden met de eindafrekening. 

Arrangementen voor hotelgasten

Voor de gasten die een arrangement boeken is een 3-gangen menu inclusief in het arrangement. 

 

Een tafel reserveren?

U kunt direct in het hotel reserveren of telefonisch via +31 (0) 118 582 943.

Franse Uiensoep met Kaascrouton

7.50

Gerookte Eendeborstfilet

met sojagel, radijs, appel en Wasabi mayonaise
10.50

Krokant gefrituurde Gamba's

Met gemarineerde komkommer, Wakame salade en sesam-soja saus
10,50

Salade van geroosterde wortel

gemarineerde boerenkool, cashewnoten, blauwe kaas en sinaasappeldressing
10,50

Gerookte haringfilet

met zoetzure groenten van appel, komkommer, rode ui en een peterselie crème
10,50

Rundercarpaccio

Met pijnboompitten, bosui, Grana Padano kaas en Balsamico dressing
10.50

Fish & Chips

Met tartaarsaus
16,50

Coq au vin

van boerderij kippendijen en mergelchampignons met kastanje-aardappelpuree
16.50

Gegrilde hele Forel

met salie panade en tomaten-sjalotten relish
16.50

Huisgemaakt broodje hamburger

Hamburger van 100% rundvlees met tomatenchutney en Grana Padano kaas
16,50

Gekonfijte Eendenbout

met zoete aardappel-hazelnoten puree en veenbessen-pruimen jus
16.50

Fritto van paddenstoelenrisotto

met gegrilde little gem en mosterd-salie saus
16.50

Gegrilde Braziliaanse Rib-eye (220 gr)

Met kruidenboter of pepersaus
24,50

in boter gebakken Zeetong ( +/- 500 gram)

met citroen en peterselie
24.50

Zweedse Varkensribstuk

met paddenstoelen jus
24.50

Creme Brulee

met steranijs en vanille ijs
7.50

3 bollen ijs

Met slagroom
7,50

Chocolademousse

van pure chocolade met kersen compote en 5 spices crumble
7,50

Wortel Cheesecake taart

met bosvruchtenijs
7.50

Kaasplankje

van "Het Kaasatelier" met brood en vijgen compote
11