Restaurant Duinlust in Domburg


Laat u verrassen door onze heerlijke gerechten

Wie in Zeeland is, eet vis. Maar ook voor vlees of vegetarische gerechten deinzen wij niet terug. Kortom: In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een prettige ambiance. Laat u eens verrassen door onze met zorg bereide gerechten en aantrekkelijke prijsstelling. Wij serveren een kaart waarbij u uw eigen 3-gangen menu kunt samenstellen voor maar  €27,95!

Uit eten in Domburg? Bekijk onze openingstijden

Helaas kunnen wij u op de avonden dat we gesloten zijn geen Half Pension of Arrangement aanbieden. Mocht u dit reeds geboekt hebben zal dit uiteraard verrekend worden met de eindafrekening. 

Arrangementen voor hotelgasten

Voor de gasten die een arrangement boeken is een 3-gangen menu inclusief in het arrangement. 

Openingstijden:

Donderdag t/m maandag: geopend  voor diner vanaf 18:00 (op reservering)

Dinsdag en woensdag gesloten 

Donderdag 10 maart zijn wij eenmalig gesloten ivm een personeelsuitje. 

Een tafel reserveren?

U kunt direct in het hotel reserveren of telefonisch via +31 (0) 118 582 943.

Lente uiensoep

met croutons en créme fraiche
8.50

Gekruide lamsham

groene asperges, aardappelsalade en een gepocheerd ei
11.50

In Tempuradeeg gefrituurde Gamba's

met gemarineerde komkommer, wakame en sesamsoja saus
11,50

Salade geitenkaas

met gemarineerde tomaat, gekonfijte sjalotten en geroosterde walnoten
11,50

Gerookte forelfilet

met rettich, radijs, tuinerwten, bladselderij en yoghurt-mosterd dressing
11,50

Rundercarpaccio

Met pijnboompitten, bosui, Grana Padano kaas en truffel mayonaise
11.50

Fish & Chips

Met jalapeno-limoenmayonaise
17,50

Gerookte speenvarken koteletten

met gepofte appel en Medeirajus
17.50

Gegrilde Doradefilet

met geroosterd Turks brood en Panzanella
17.50

Huisgemaakt broodje hamburger

Hamburger van 100% rundvlees met tomatenchutney en Grana Padano kaas
17,50

Boerderijhoen supreme

met knoldeldrij-truffelcreme en Liquor 43 jus
17.50

Vegetarische Beanmeatloaf

met tomatensalsa
17.50

Gegrilde Braziliaanse Rib-eye (220 gr)

Met kruidenboter of pepersaus
25,50

Gegrilde tonijnsteak

met tomatensalsa
25.50

Langzaam gegaarde lams saratoga-rack

met citroenbladjus
25.50

Creme Brulee

van vanille met hazelnootkletskop
8.50

3 bollen ijs

Met slagroom
8,50

Witte chocolade-roomkaastaart

met roodfruit-limoen compote en gesuikerde walnoten
8.50

Aardbeien trifle

met merengue en aardbeiensalsa
8.50

Kaasplankje

van "Het Kaasatelier" met brood en vijgen compote
12