Restaurant Duinlust in Domburg

Door de strengere maatregelen die vandaag, 26.11.2021, door het kabinet zijn afgegeven, namelijk het sluiten van de gehele horeca om 17:00 (buitenom Take Away, tot 20:00 mogelijk in verschillende restaurants in het dorp) en het geringe aantal gasten de komende tijd hebben wij besloten tot en met zondag 26 december ons restaurant te sluiten. Dit houd in dat wij de komende tijd geen lunch of diner aanbieden. Ontbijten bij uw overnachting blijft ten alle tijde mogelijk in onze ontbijtzaal met de geldende maatregelen, danwel in buffetvorm of geserveerd aan tafel.


Laat u verrassen door onze heerlijke gerechten

Wie in Zeeland is, eet vis. Maar ook voor vlees of vegetarische gerechten deinzen wij niet terug. Kortom: In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een prettige ambiance. Laat u eens verrassen door onze met zorg bereide gerechten en aantrekkelijke prijsstelling. Wij serveren een kaart waarbij u uw eigen 3-gangen menu kunt samenstellen voor maar  €26,50!

Uit eten in Domburg? Bekijk onze openingstijden

Helaas kunnen wij u op de avonden dat we gesloten zijn geen Half Pension of Arrangement aanbieden. Mocht u dit reeds geboekt hebben zal dit uiteraard verrekend worden met de eindafrekening. 

Arrangementen voor hotelgasten

Voor de gasten die een arrangement boeken is een 3-gangen menu inclusief in het arrangement. 

 

Een tafel reserveren?

U kunt direct in het hotel reserveren of telefonisch via +31 (0) 118 582 943.

Pompoensoep

met basilicumolie en pijnboompitten
7.50

Pulled Duck

met tabouleh, vijgenrelish en harissa-maple dip
10.50

Gegrilde gemarineerde Gamba-spies

met gefrituurde rijst-mie, oosterse salade en dip
10,50

Gele bieten, feta salade met walnoten

rode ui, Franse boontjes, verse kruiden en yoghurt-sesam dressing
10,50

Zalmtartaar

met tomaat, kappertjes, mierikswortel, ricotta en witte kool salade met ansjovis dressing
10,50

Rundercarpaccio

Met pijnboompitten, bosui, Grana Padano kaas en truffel mayonaise
10.50

Fish & Chips

Met tartaarsaus
16,50

Op Zeeuwse wijze gestoofde konijnenbout

met eigen jus en stampotje
16.50

Gegrilde Doradefilet

met geroosterd Turks brood en Panzanella
16.50

Huisgemaakt broodje hamburger

Hamburger van 100% rundvlees met tomatenchutney en Grana Padano kaas
16,50

Gebraden eendenborstfilet

met paddenstoelenchutney en appelstroopjus
16.50

Gegrilde koningsoesterzwam

risotto met mascarpone en verse kruiden crème
16.50

Gegrilde Braziliaanse Rib-eye (220 gr)

Met kruidenboter of pepersaus
24,50

Zalm uit de oven

met een korst van persillade, stampotje en gedroogde tomaat
24.50

Gegrilde wildzwijn racks

met appelcompote en whisky-tijm jus
24.50

Kaneel-Amaretto pannacotta

met een stoofpeertje en bitterkoekjes crumble
7.50

3 bollen ijs

Met slagroom
7,50

Mousse van donkere chocolade

met sinaasappelgelei, mint crème en chocolade schotsen
7,50

Cheesecake

met speculaas, mandarijn earl-grey compote en amandelroom
7.50

Kaasplankje

van "Het Kaasatelier" met brood en vijgen compote
11