Restaurant Duinlust in Domburg

Laat u verrassen door onze heerlijke gerechten

Wie in Zeeland is, eet vis. Maar ook voor vlees of vegetarische gerechten deinzen wij niet terug. Kortom: In ons restaurant kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner in een prettige ambiance. Laat u eens verrassen door onze met zorg bereide gerechten en aantrekkelijke prijsstelling. Wij serveren een kaart waarbij u uw eigen 3-gangen menu kunt samenstellen voor maar  €24,50!

Uit eten in Domburg? Bekijk onze openingstijden

In juli, augustus en tot 14 september is ons restaurant op dinsdag gesloten. vanaf 15 september 2020 is ons restaurant op dinsdag en woensdag gesloten. 

Helaas kunnen wij u op de avonden dat we gesloten zijn geen Half Pension of Arrangement aanbieden. Mocht u dit reeds geboekt hebben zal dit uiteraard verrekend worden met de eindafrekening. 

Arrangementen voor hotelgasten

Voor de gasten die een arrangement boeken is een 3-gangen menu inclusief in het arrangement. 

 

Een tafel reserveren?

U kunt direct in het hotel reserveren of telefonisch via +31 (0) 118 582 943.

Franse Uiensoep met Kaascrouton

7.50

Gepocheerde kiptartaar

met walnoten, avocado, sinaasappel en basilicum en een geroosterd knoflookbroodje
10.50

Krokant gefrituurde Gamba's

Met gemarineerde komkommer, Wakame salade en sesam-soja saus
10,50

Salade geitenkaas

met gekonfijte sjalotten, pijnboompitten en tomaat
10,50

Gemarineerde zalm

met zoetzure groenten van appel, komkommer, rode ui en een peterselie crème
10,50

Rundercarpaccio

Met pijnboompitten, bosui, Grana Padano kaas en truffel mayonaise
10.50

Fish & Chips

Met tartaarsaus
16,50

Coq au vin

van boerderij kippendijen en mergelchampignons met aardappel/olijfolie puree
16.50

Gegrilde hele Forel

met salie panade en tomaten-sjalotten relish
16.50

Huisgemaakt broodje hamburger

Hamburger van 100% rundvlees met tomatenchutney en Grana Padano kaas
16,50

Gerookte speenvarken koteletjes

met gepofte appel en Madeira jus
16.50

Fritto van paddenstoelenrisotto

met gegrilde little gem en mosterd-salie saus
16.50

Gegrilde Braziliaanse Rib-eye (220 gr)

Met kruidenboter of pepersaus
24,50

Met kaas gegratineerde zalmfilet uit de oven

met bosui-mosterd zure room jus
24.50

Met kuidenolie gegrilde lamskoteletjes

en BBQ dip
24.50

Creme Brulee

met steranijs en vanille ijs
7.50

3 bollen ijs

Met slagroom
7,50

Chocoladetaart

en koffieschuim met karamel ijs
7,50

Passievruchten kwark Bavarois

met mango room, rode vruchten coulis en limoen sorbet ijs
7.50

Kaasplankje

van "Het Kaasatelier" met brood en vijgen compote
11