Actueel

 

Wij zijn per direct op zoek naar een allround medewerk(st)er voor 30-35 uur in de week. Door de kleinschaligheid van onze hotels hebben wij een afwisselend takenpakket dat hoofdzakelijk bestaat uit receptie en bediening ontbijt.

Als allround medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het ontvangen, inchecken, verlenen van de juiste service en informatie, en uitchecken van onze gasten.
Het controleren van de hotelkamers en openbare ruimte. Het verwelkomen van onze gasten tijdens het ontbijtbuffet. Afhandelen van klachten behoort ook tot je werkzaamheden.

Ben jij die gastvriendelijke, representatieve, betrouwbare en flexibele medewerk(st)er die de verwachtingen van onze gasten zal overtreffen? Reageer dan snel!

Functie-eisen:
- MBO opleiding bij voorkeur richting toerisme
- MBO 3/4 werk- en denk niveau
- Beheersing van de Nederlandse, Duitse (pré) en Engelse taal

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Vakantiegeld

  • Flexibele werkuren

  • Reiskostenvergoeding

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Salaris: €1.400,00 - €1.600,00 per maand

Rooster:

  • Dagdienst, hoofdzakelijk in de ochtend met een dienst van 7:30 tot 15:00
  • Flexibel werkrooster

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Fooi
  • Vakantiegeld

Ervaring:

  • Horeca: 1 jaar (Gewenst)

 

 

Update dinsdag 1.3.2022

Vanaf dinsdag 1 maart voeren wij betaald parkeren in voor onze gasten. Door een beleidswijziging bij de gemeente Veere is het voor ons niet meer mogelijk parkeerplaatsen te huren bij de gemeente en zijn wij genoodzaakt deze prive te huren. Daadoor kunnen wij de kosten niet meer in de kamerprijs verwerken en moeten wij deze extra berekenen. Dit houd in dat wij 2 opties hebben tot het bijhuren van een parkeerplaats bij uw kamer. De eerste optie is een parkeerplaats in de nabijheid van het hotel voor € 7,50 per dag, de 2e optie is een plaats op ongeveer 100 meter van het hotel voor € 3,50 per dag. 

 

Update zaterdag 25.2.2022

 

Vanaf vandaag, zaterdag 25.2.2022 zijn er geen coronamaatregelen in de horeca van kracht. Dit houd in dat u zonder mondmastker, Corona toegansbewijs of negatieve test onze accommodatie kunt bezoeken. Ook is afstand maatregel niet meer van kracht. Enkel op het vliegveld dient een mondmasker gedragen te worden.