Actueel

Update 26-6-2021

 

Vanaf 26.6.2021 zijn bijna alle corona maatregelen in Nederland opgeheven. Dat houd in dat reizen vanuit Duitsland weer mogelijk is zonder Negatieve PCR test en wordt quarantaine bij aankomst in Nederland niet meer aangeraden. Tevens is Nederland (met name Zeeland) geen risico gebied meer volgens de Duitse regering. Dat houd in dat u bij terugkeer in Duitsland geen testplicht of quarantaine plicht meer heeft.

Vanaf 26.6.2021 is het niet meer verplicht in Nederland een mondmasker te dragen in bijvoorbeeld Restaurants, winkels en supermarkt. Alleen op plaatsen waar 1,5 meter afstand niet mogelijk is, is er nog een mondmaskerverplichting. (zoals trein, bus, tram enz) Alle restaurants mogen weer open zonder sluitingstijd en zonder maximum aantal gasten, mits de 1,5 meter regel gehanteerd kan worden. De afstandsmaatregelen van 1,5 blijft in stand. Er geld geen reservering of registratie plicht meer in restaurants.

Update 5-6-2021

 

Vanaf zaterdag 5 juni is het weer mogelijk om gasten in ons restaurant te ontvangen. Wij zullen vanaf 5 juni tot voorlopig donderdag 24 juni ons restaurant alleen van donderdag tot en met zondag openen van 12:00 tot 20:00. 

Omdat buffet (zelfbediening) nog niet is toegestaan, zullen wij vanaf zaterdag 11-6-2021 ons ontbijt in de zaal aan tafel serveren. Dit betreft een gestandariseerd ontbijt, er is geen keuze mogelijkheid. 

Update 21-04-2021

Vanaf woensdag 28 April is het weer mogelijk om tussen 12:00 en 18:00 gasten te ontvangen op ons terras. Ook is de reserveringsplicht in winkels vanaf deze datum opgeheven alsmede de avondklok in heel nederland. Wij openen daarom op woensdag 28 April onze terrasdeuren om u weer van een hapje en drankje te kunnen voorzien!

Ons restaurant blijft geopend voor take away van donderdag tot en met zondag. Op deze dagen komen wij ook het eten tot aan uw kamerdeur brengen. 

 

Update 24-03-2021

Vanaf donderdag 1 April zal het restaurant vooralsnog alleen in de weekenden, dus van donderdag tot en met zondag, openen om u van ontbijt en diner op de kamer te voorzien. Deze gedeeltelijke opening zal synchroon lopen met de lockdown voor de horeca. Overnachten blijft ten alle tijden mogelijk, ook buiten de sluiting van het restaurant.