Actueel

 

Beste Gast,

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet van dinsdag 31 maart zijn wij gedwongen onze accommodatie tot en met voorlopig maandag 28 april te sluiten. Het besluit van de Veiligheidsregio Zeeland voor het sluiten van Hotels ed blijft van kracht met een nog onbekende einddatum, echter zal deze op uiterlijk 10 mei beoordeeld worden. Dat houd in dat wij de sluiting tot maandag 28 april vasthouden mits anders opgedragen wordt.

Uiteraard hebben wij begrip voor deze beslissing. Dit houd in dat als u een reservering in deze periode gemaakt heeft, en nog niet geannuleerd is, u deze nu gratis kunt om boeken naar een andere datum. Voor reserveringen tot 10 mei bieden wij voor nu ook een gratis omboeking aan. Graag horen wij naar welke datum we voor u kunnen omboeken. 1 week voor 28 april zal er beslist worden door het kabinet of de maatregelen verlengt zullen worden. Er is afgelopen week verkeerde informatie verspreid over dat de accommodatie in geheel Zeeland moeten sluiten tot en met 10 mei. Echter wordt op deze datum alleen geëvalueerd. De sluiting is vooralsnog tot en met 28 april.

Door het vele aantal omboekingen kan het zijn dat niet direct op uw aanvraag wordt gereageerd of uw aangevraagde periode beschikbaar is. Wij vragen om uw begrip, en zullen zo snel mogelijk op uw aanvraag ingaan of contact met u zoeken om uw reservering om te boeken.

 

Update voor reserveringen tussen 15.3.20 en 30.3.20 

Wij hebben verzocht met iedereen contact op te nemen, zowel direkt als via uw geboekte tussenpersoon. Mocht u niks ontvangen hebben verzoeken wij u om in uw SPAM-box te kijken of in uw inbox via uw geboekte tussenpersoon (bv Booking.com) 

 

Beste Gast,

U heeft geen gebruik kunnen maken van uw reservering in één van onze accommodaties ten tijde van het Corona Virus echter was de accommodatie wel geopend. Uiteraard begrijpen wij de onmacht en frustratie, u had graag willen komen! Zoals eerder al aangegeven op onze website, bieden wij u daarom de volgende compensatie regeling uit coulance aan:

U kunt uw vakantie alsnog bij ons doorbrengen met behoud van de gemaakte aanbetaling of reeds in rekening gebrachte annulerings kosten. U kunt deze reservering verschuiven naar een nieuwe datum die zich tussen 2.11.20 en 28.3.21 bevind. Als u een reservering via Booking.com gemaakt heeft, u uit Belgie komt, dan valt u onder de Farce Majeure Regeling die uitgeroepen is door Booking.com voor reizigers vanuit België. In dat geval kunt u uw reservering omboeken vanaf het moment dat we weer open mogen tot 28.3.21. U heeft hier bericht vanuit Booking.com over gehad voor het verschuiven van de reservering. 

Voor akutele beschikbaarheid en prijzen verwijzen wij u naar onze website www.hotelduinlust.nl

Als u een geschikte datum heeft gevonden dan horen wij dat graag, zodat wij uw reservering kunnen omboeken.

Let wel: dit is een coulance regeling die wij niet verplicht zijn aan te bieden. Mocht u niet in deze periode een geschikte datum vinden zullen de gemaakte kosten vervallen. Als u buiten de aangegeven periode een reservering maakt wordt dit als nieuwe reservering beschouwd en zijn de reeds in rekening gebrachte kosten NIET overdraagbaar of terugvorderbaar.

 
Vacature: Allround parttime medewerk(st)er voor 15-20 uur in de week.

Wij zijn op zoek naar een allround part-time medewerk(st)er voor 15-20 uur in de week. 
Door de kleinschaligheid van ons hotel hebben wij een afwisselend takenpakket waaronder:

 • Receptiewerkzaamheden;
 • Bediening ontbijt;
 • Bediening restaurant.


Als allround medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het ontvangen van onze gasten;
 • Het inchecken van onze gasten;
 • Het verlenen van de juiste service en informatie;
 • Het uitchecken van onze gasten;
 • Het controleren van de hotelkamers en openbare ruimte;
 • Het verwelkomen en bedienen van gasten voornamelijk in de avond;
 • Het afhandelen van klachten.

Ben jij die gastvriendelijke, representatieve, betrouwbare en flexibele medewerk(st)er die de verwachtingen van onze gasten zal overtreffen? Reageer dan snel!

Functie-eisen:

 • MBO opleiding bij voorkeur richting toerisme;
 • MBO 3/4 werk- en denk niveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren
 • Reiskostenvergoeding

Soort dienstverband:

Parttime, Bepaalde tijd

Salaris:

€ 800,00 tot € 1.000,00 /maand