Actueel

Update 26-11-2021

 

Door de strengere maatregelen die vandaag door het kabinet zijn afgegeven, namelijk het sluiten van de gehele horeca om 17:00 (buitenom Take Away, tot 20:00 mogelijk) en het geringe aantal gasten de komende tijd hebben wij besloten tot en met zondag 26 december ons restaurant te sluiten. Dit houd in dat wij de komende tijd geen lunch of diner aanbieden. Ontbijten bij uw overnachting blijft ten alle tijde mogelijk in onze ontbijtzaal met de geldende maatregelen, danwel in buffetvorm of geserveerd aan tafel. 

Update 12-11-2021

 

Als aanvulling op de genomen maatregen van 5 november geld er vanaf zaterdag 13 november dat alle restaurants en cafe's hun deuren om 20:00 moeten sluiten. Dit houd in dat ons restaurant 'gewoon' geopend blijft op de bestaande openingsdagen, echter is de sluitingstijd 20:00. U kunt met reservering tussen 18:00 en 18:30 aan tafel komen en wij severen ons 3-gangen menu. Hiervoor heeft u dan 1,5 tot 2 uur, dit is ruim voldoende. Verdere maatregelen die extra genomen zijn hebben geen effect op het hotel en of restaurant. 

Update 5-11-2021

 

Vanaf 5-11-2021 geld het dringende advies afstand te houden van elkaar. Dit houd in dat de 1,5 meter weer gehanteerd wordt in zowel de restaurants, cafe's en hotels, als in de supermarkt, winkels en op straat. Tevens in alle publieke ruimtes geld weer de mondkapjesplicht. Echter dient u bij binnenkomst in restaurant, cafe's en hotels wel te laten zien dat u volledig gevaccineerd bent of dient u een negatieve Covid-19 test (niet ouder dan 24 uur) te overhandigen. Wij zullen bij check in aan de receptiebalie van het hotel iedere persoon ouder dan 13 jaar hierop controleren. Tevels zullen wij bij niet hotelgasten die het restaurant willen betreden ook vragen een QR-code of negatieve test (niet ouder dan 24 uur) te overhandingen in samenhang met ID. Dit alles doen wij in navolging van de ons opgelegde maatregelen van de overheid om deze pandemie onder controle te krijgen. 

Wij zullen op verschillende manieren controleren op toegang tot ons hotel en restaurant:

*     Corona check app, OR-code (in samenhang met ID)

*     Papieren Corona vaccinatiebewijs (in samenhang met ID) 

*     Papieren Herstelbewijs (minimaal 11 dagen en maximaal 180 oud, in samenhang met ID)

*     Testbewijs (niet ouder dan 24 uur, in samenhang met ID) 

Zodra u een van deze documenten heeft overhandigd en zijn gecontrolleerd is een mondkapje niet meer verplicht in het hotel en restaurant.