Actueel

Update 15-12-2020

 

Op maandag 14-12-2020 is door onze minister President aangegeven dat de Corona maatregelen verscherpt worden. Daarmee moet met onmiddelijke ingang ons restaurant gesloten worden en mogen wij ook niet in de vorm van Room Service u op de kamer bedienen. Dit houd in dat ons restaurant tot tenminste 19-01-2021 gesloten blijft en wij u geen eten aan mogen bieden. De mogelijkheid tot overnachten blijft echter wel bestaan.

Verder is het dagelijks leven tot een stilstand gekomen. Buitenom de restaurants en cafe's zijn nu ook alle winkels, theaters, bioscopen en musea met ingang van dinsdag 15-12-2020 tot tenminste 19-01-2021 gesloten. 

 

Update 14.10.2020

 

Reizen naar Domburg is nog steeds mogelijk. Vanaf donderdag 15 oktober zijn alleen de restaurants en Caf├ęs gesloten en geld vanaf 1 december een verplichting tot het dragen van een mondmasker in de openbare ruimtes. Alle winkels, dus ook de supermarkt blijven open, net als de musea.

Vanwege de zeer rustige tijd en het wegblijven van gasten vanwege de corona maatregelen is het voor ons niet rendabel ons restaurant permanent open te houden. Dit zullen we alleen doen als er genoeg gasten zich hebben aangemeld. De restaurants in het dorp bieden nog wel de mogelijkheid aan een maaltijd af te halen of te bezorgen.