Actueel

Update 24-03-2021

Vanaf donderdag 1 April zal het restaurant vooralsnog alleen in de weekenden, dus van donderdag tot en met zondag, openen om u van ontbijt en diner op de kamer te voorzien. Deze gedeeltelijke opening zal synchroon lopen met de lockdown voor de horeca. Zodra die opgeheven is zullen onze normale openingstijden weer van kracht zijn. Overnachten blijft ten alle tijden mogelijk, ook buiten de sluiting van het restaurant.

 

Update 09-02-2021

 

Op maandag 14-12-2020 is door onze minister President aangegeven dat de Corona maatregelen verscherpt worden. Daarmee moet met onmiddelijke ingang ons restaurant gesloten worden. Dit houd in dat ons restaurant tot tenminste 30-03-2021 gesloten blijft voor dinerservice. (ook afhaal) De mogelijkheid tot overnachten blijft echter wel bestaan. Door het geringe aantal gasten die ons hotel komen bezoeken kunnen wij u op dit moment alleen ontbijt aanbieden zodra er genoeg gasten zijn, dit gebeurd op aanvraag. Het ontbijt zal dan aan uw kamerdeur worden gebracht. Mocht u een reservering maken, wat standaard met ontbijt is, en er niet genoeg gasten aanwezig zijn om voor ons ontbijt voor te serveren wordt dit op de totaal rekening in mindering gebracht. 

 

Update 14.10.2020

 

Reizen naar Domburg is nog steeds mogelijk. Vanaf donderdag 15 oktober zijn alleen de restaurants en Caf├ęs gesloten en geld vanaf 1 december een verplichting tot het dragen van een mondmasker in de openbare ruimtes. Alle winkels, dus ook de supermarkt blijven open, net als de musea.

Vanwege de zeer rustige tijd en het wegblijven van gasten vanwege de corona maatregelen is het voor ons niet rendabel ons restaurant permanent open te houden. Dit zullen we alleen doen als er genoeg gasten zich hebben aangemeld. De restaurants in het dorp bieden nog wel de mogelijkheid aan een maaltijd af te halen of te bezorgen.