Actueel

Update 14.10.2020

 

Reizen naar Domburg is nog steeds mogelijk. Vanaf donderdag 15 oktober zijn alleen de restaurants en Cafés gesloten en geld nog steeds een dringend advies een mondmasker te dragen in de openbare ruimtes. GEEN VERPLICHTING.  Alle winkels, dus ook de supermarkt blijven open, net als de musea.

Het is voor ons nog wel mogelijk u, als hotelgast, ontbijt en diner aan te bieden in ons restaurant. De restaurants in het dorp bieden nog wel de mogelijkheid aan een maaltijd af te halen of te bezorgen.

Aangezien wij gasten mogen ontvangen en kunnen voorzien van een maaltijd is het daarom niet mogelijk kosteloos te annuleren of te verschuiven.

Wij zullen ons, zonder uitzonderingen, vasthouden aan onze reserveringsvoorwaarden bij zowel bookingen direct via het hotel als via tussenpersonen als Booking.com.

 

Update 17.9.2020

De reiswaarschuwing vanuit Belgie en Duitsland geldt alleen voor de provincies Noord-en Zuid-Holland. En niet voor het hele noorden of zuiden van Nederland. Door het kleine aantal infecties kun je een zeer veilige vakantie in Domburg doorbrengen. 

Reisewarnung Deutschland - Belgie

Update 30.4.2020

Beste Gast,

Op woendag 29 april hebben wij vanuit de Veiligheidsregio Zeeland groen licht gekregen om vanaf vrijdag 1 mei weer gasten in onze accommodaties te mogen ontvangen. Dat houd in dat u vanaf vrijdag 1 mei weer van harte welkom bent! Ons restaurant zal geopend zijn om u uw ontbijt in buffetvorm of diner te serveren in de eetzaal, uiteraard met gepaste afstand. Tevens zijn de winkels, supermarkten en vele restaurants in het dorp vanaf 1 juni geopend, uiteraard met de geldende maatregelen die zijn opgelegd door de regering en het RIVM. Ook het strand en bos is toegankelijk.